Wat is een Wellnessfeestje?

Wellnessfeestje is er voor groepjes vrouwen die een leuke, ontspannende en positieve groepsactiviteit willen ervaren in Delft,Kalfjeslaan 32-B, zie Google Maps. De aanleidingen kunnen zijn: een vrijgezellenfeest voor vrouwen, een vriendinnendag, een verjaardagfeest voor vrouwen, een familiedag voor vrouwen, een babyshower of een teamuitje voor vrouwen. Het is dus ook geschikt voor zwangere vrouwen! We passen de massage en massagehouding aan naar wat de zwangere vrouw prettig vindt. Voor zowel jongere dames als voor oudere dames is een Wellnessfeestje altijd een goede keuze….het uitgangspunt is: ontspanning, positiviteit en gezelligheid en daar is geen leeftijd aan gebonden.

De combinatie van: persoonlijke ontspanning, gezelligheid samen, de persoonlijke ruimte die alléén voor jullie groep ter beschikking is, zorgt ervoor dat het een leuke persoonlijke ervaring is, voor zowel diegene die in het zonnetje wordt gezet, als voor de rest van de groep. Het is iets wat mensen nog nergens anders zo hebben meegemaakt, want voor zover wij weten zijn wij de enige in Nederland en België die dit zo doen! Mensen komen uit verschillende plekken in Nederland en België om naar Delft te komen voor een Wellnessfeestje, waar we erg dankbaar en trots op zijn!

De reacties op een Wellnessfeestje zijn eigenlijk altijd positief. Dit komt, omdat een Wellnessfeestje altijd wordt gegeven en georganiseerd vanuit een gevoel dat we echt een bijdrage willen leveren aan iemand zijn welzijn. Hierdoor is het vanzelfsprekend dat we er voor zorgen dat het een geweldige kwalitatief hoge ervaring is voor de klanten. We waarderen heel erg dat de klant voor ons heeft gekozen en zullen dus ook veel waarde geven aan onze klanten. Lees zelf bij Reviews wat dames van een Wellnessfeestje vonden.

Onderdelen van het wellness feestje

Front Title

.

Back Title

Bij de rugmassage wordt je rug, nek en schouders met olie gemasseerd.

Bij de benenmassage wordt de achterkant van de benen gemasseerd met olie.

Front Title

.

Back Title

Bij beide massages mag je lekker languit liggen op de massage tafel.

Bij de Hoofd-Nek massage wordt je hoofd, zonder olie, gemasseerd. Daarna je nek en schouders met olie. Voetmassage: je ervaart een ontspannende voetmassage met olie.

Front Title

.

Back Title

Hier mag je even languit liggen op het bed. Beluister een ontspannen muziekje of trek een inspiratiekaartje, die je misschien wel net dát inzicht geeft wat je op dit moment nodig hebt.

Front Title

.

Back Title

In de automatische massagestoel, wordt je rug gemasseerd. Het is een stevige massage, die je rugspieren echt even wat losser maakt.

Front Title

.

Back Title

Je scrubt je handen met een huisgemaakte, 100% natuurlijke scrub van alleen: suiker, cacaoboter, rijstolie, stukjes gedroogde lavendel en een etherische olie van lavendel. Je krijgt hiervan super zachte handen! Ook geschikt voor de rest van het lichaam, bijvoorbeeld voor je voetzolen erg goed.

Front Title

.

Back Title

Je stelt zelf je massageolie samen door te kiezen uit tal van etherische oliën. Ieder krijgt een flesje met 100% rijstolie, welke geheel neutraal van geur is. Je voegt dan zelf de etherische oliën toe, welke jij lekker vindt ruiken. Met de olie wordt je gemasseerd tijdens het Wellnessfeestje. Het merendeel blijft over, dit neem je mee naar huis.

Front Title

.

Back Title

Aan de hand van een voorbeeldje op papier, geef je een handmassage aan een ander persoon uit je groep. Het is leuk dat je wat handvatten leert hoe je iemand een goede handmassage geeft.

Front Title

.

Back Title

Je ontvangt de handmassage van een andere persoon uit jullie groep.

Front Title

.

Back Title

Tussen alle onderdelen door kan je onbeperkt biologische theeën van het merk Clipper, Nespresso en water drinken. Ook zitten er chocoladekoekjes bij.

Kunnen we er ook iets van eten bijboeken?

Jazeker! Voor 13,50 € p.p. Kan je er een gezonde lunch bijboeken. Wij werken samen met Hills en Mills in Delft, die voor bewuste, gezonde en vooral lekker eten zorgen! Je krijgt p.p.:

  • Klein stevig speltbroodje, met homemade hummus, komkommer, tomaat, rode ui en rucola
  • Een kleine Quinoa salade met feta
  • Een grilled veggie salade
  • Een stukje raw brownie (raw in die zin, dat het een gezonde versie is, zonder tarwe, maar zeker heel lekker!)
  • Heb je speciale dieet of allergie verzoeken? Laat het van te voren weten, dan passen we iets aan.

Locatie

Wellnessfeestje
Gebouwnaam: Cubehouse

Kalfjeslaan 32-B
Delft

Kvk nr: 510 790 97