Wat is een Wellnessfeestje?

Wellnessfeestje is voor groepjes vrouwen die een leuke, ontspannende en positieve groepsactiviteit willen ervaren voor aanleidingen als: een vrijgezellenfeest voor vrouwen, een vriendinnendag, een verjaardagfeest voor vrouwen, een familiedag voor vrouwen, een babyshower of een teamuitje voor vrouwen. Het is dus ook geschikt voor zwangere vrouwen! We passen de massage en massagehouding aan naar wat de zwangere vrouw prettig vindt. Voor zowel jongere dames als voor oudere dames is een Wellnessfeestje altijd een goede keuze….het uitgangspunt is: ontspanning, positiviteit en gezelligheid en daar is geen leeftijd aan gebonden.

De combinatie van: persoonlijke ontspanning, gezelligheid, de persoonlijke ruimte die alléén voor jullie groep ter beschikking is, zorgt ervoor dat het een leuke persoonlijke ervaring is, voor zowel diegene die in het zonnetje wordt gezet, als voor de rest van de groep.

We vinden het echt belangrijk dat mensen een Wellnessfeestje als een positieve ervaring ervaren. Daarom wordt het Wellnessfeestje altijd vanuit aandacht, tijd, verzorging en kwaliteit gegeven.

Bekijk hier de reviews die we van klanten hebben mogen ontvangen: reviews van klanten

Onderdelen van het Wellnessfeestje

Front Title

.

Back Title

In de automatische massagestoel, wordt je rug gemasseerd. Het is een stevige massage, die je rugspieren echt even wat losser maakt.

Front Title

.

Back Title

Je scrubt je handen met een huisgemaakte, 100% natuurlijke scrub van alleen: suiker, cacaoboter, rijstolie, stukjes gedroogde lavendel en een etherische olie van lavendel. Je krijgt hier super zachte handen van! Ook geschikt voor de rest van het lichaam, bijvoorbeeld voor je voetzolen erg goed.

Front Title

.

Back Title

Je stelt zelf je massageolie samen door te kiezen uit tal van etherische oliën. Ieder krijgt een flesje met 100% rijstolie, welke geheel neutraal van geur is. Je voegt dan zelf de etherische oliën toe, welke jij lekker vindt ruiken. Met de olie wordt je gemasseerd tijdens het Wellnessfeestje. Het merendeel blijft over, dit neem je mee naar huis.

Front Title

.

Back Title

Aan de hand van een voorbeeldje op papier, geef je een handmassage aan een ander persoon uit je groep. Het is leuk dat je wat handvatten leert hoe je iemand een goede handmassage geeft.

Front Title

.

Back Title

Je ontvangt de handmassage van een andere persoon uit jullie groep.

Front Title

.

Back Title

Tussen alle onderdelen door kan je onbeperkt verschillende theeën, koffie en water drinken. Ook zitten er chocoladekoekjes bij.

Front Title

.

Back Title

Bij de rugmassage wordt je rug, nek en schouders met olie gemasseerd.

Bij de benenmassage wordt de achterkant van de benen gemasseerd met olie.

Front Title

.

Back Title

Bij beide massages mag je lekker languit liggen op de massage tafel.

Bij de Hoofd-Nek massage wordt je hoofd, zonder olie, gemasseerd. Daarna je nek en schouders met olie. Voetmassage: je ervaart een ontspannende voetmassage met olie.

Front Title

.

Back Title

Hier mag je even languit liggen op het bed en even bijkomen van de massages.

Locatie

Wellnessfeestje
Gebouwnaam: Cubehouse

Kalfjeslaan 32-B
Delft

Kvk nr: 510 790 97