WellnessFeestje: Heerlijk ontspannen Wellness uitje voor vrouwen

Algemene uitleg van het Wellnessfeestje

Wellnessfeestje is een heerlijk ontspannen wellness uitje voor groepjes vrouwen die een leuke, ontspannende en positieve groepsuitje willen ervaren voor aanleidingen als: een vrijgezellenfeest voor vrouwen, een vriendinnendag, een verjaardagfeest voor vrouwen, een familiedag voor vrouwen, een babyshower of een teamuitje met de vrouwen van het werk. Laat je een paar uur helemaal in de watten leggen en verwennen met de verscheidene ontspannende activiteiten van het Wellnessfeestje.

Wellnessfeestje is voor zowel jongere dames als ook voor oudere dames altijd een goede keuze, als je lekker wil ontspannen in het bijzijn van vriendinnen en of familie. Het uitgangspunt is: ontspanning, positiviteit en gezelligheid en daar is geen leeftijd aan gebonden.

De combinatie van: persoonlijke ontspanning, gezelligheid, de zweervolle ruimte in Delft die alléén voor jullie groep ter beschikking is, zorgt ervoor dat het een leuke ontspannen uitje is, voor zowel diegene die in het zonnetje wordt gezet, als voor de rest van de groep.

We vinden het belangrijk dat mensen een Wellnessfeestje als een positieve ervaring ervaren. Daarom wordt het Wellnessfeestje altijd vanuit aandacht, tijd, verzorging en kwaliteit gegeven.

Heerlijk ontspannen, ook voor zwangere vrouwen

De ontspannen activiteiten tijdens het wellnessfeestje zijn ook geschikt voor zwangere vrouwen! We passen de massage en massagehouding aan naar wat de zwangere vrouw prettig vindt.

Video: Het wellness uitje nader toegelicht

In onderstaande video wordt het Wellnessfeestje nader uitgelegd, de ontspannen onderdelen besproken en kan je alvast een kijkje binnen nemen in de wellness ruimte in Delft.

Bekijk hier de reviews die we van klanten hebben mogen ontvangen: reviews van klanten

VERLOOP VAN HET WELLNESSFEESTJE

Er zijn allerlei verschillende ontspannende onderdelen (zie onderstaande foto’s) die jullie ervaren in dezelfde ruimte, die op dat moment alléén voor jullie groep is gereserveerd. Terwijl jullie de onderdelen ervaren, kunnen jullie ook gezellig kletsen met elkaar.

Elk onderdeel duurt ongeveer 15 minuten. Wij zorgen ervoor dat jullie ALLE onderstaande onderdelen ervaren, ongeacht het aantal dames waarmee jullie zijn (vanaf 3 tot max. 20 dames), wij hebben een bepaalde indeling bedacht, zodat iedereen steeds een onderdeel heeft te doen, en niemand op elkaar hoeft te wachten. Het is eigenlijk een soort circuit, waarbij na elke 15 minuten iedereen weer een nieuwe onderdeel heeft te doen.

De massages worden altijd door ervaren, vrouwelijk masseuses gegeven in een afgeschermd gedeelte in de ruimte.

De lengteduur van het ontspannen wellness uitje ligt tussen de 2,5 en 3,25 uur, dat ligt aan het aantal dames waarmee jullie komen.

Onderdelen van het Wellnessfeestje

Hieronder staan alle ontspannen activiteiten van het wellness uitje beschreven. Door over de foto te gaan met de muis wordt de achterkant van het kaartje getoond met verdere uitleg over het specifieke onderdeel.

Front Title

.

Back Title

Bij de rugmassage wordt je rug, nek en schouders met olie gemasseerd.

Bij de benenmassage wordt de achterkant van de benen gemasseerd met olie.

Front Title

.

Back Title

Bij beide massages mag je lekker languit liggen op de massage tafel.

Bij de Hoofd-Nek massage wordt je hoofd, zonder olie, gemasseerd. Daarna je nek en schouders met olie. Voetmassage: je ervaart een ontspannende voetmassage met olie.

Front Title

.

Back Title

Je stelt zelf je massageolie samen door te kiezen uit tal van etherische oliën. Ieder krijgt een flesje met 100% rijstolie, welke geheel neutraal van geur is. Je voegt dan zelf de etherische oliën toe, welke jij lekker vindt ruiken. Met de olie wordt je gemasseerd tijdens het Wellnessfeestje. Het merendeel blijft over, dit neem je mee naar huis.

Front Title

.

Back Title

Je ontvangt de handmassage van een andere persoon uit jullie groep.

Front Title

.

Back Title

Je scrubt je handen met een huisgemaakte, 100% natuurlijke scrub van alleen: suiker, cacaoboter, rijstolie, stukjes gedroogde lavendel en een etherische olie van lavendel. Je krijgt hier super zachte handen van! Ook geschikt voor de rest van het lichaam, bijvoorbeeld voor je voetzolen erg goed.

Front Title

.

Back Title

Tussen alle onderdelen door kan je onbeperkt verschillende theeën, koffie en water drinken. Ook zitten er chocoladekoekjes bij.

Front Title

.

Back Title

Aan de hand van een voorbeeldje op papier, geef je een handmassage aan een ander persoon uit je groep. Het is leuk dat je wat handvatten leert hoe je iemand een goede handmassage geeft.

Front Title

.

Back Title

In de automatische massagestoel, wordt je rug gemasseerd. Het is een stevige massage, die je rugspieren echt even wat losser maakt.

Front Title

.

Back Title

Hier mag je even languit liggen op het bed en even bijkomen van de massages.

Locatie

Wellnessfeestje
Gebouwnaam: Cubehouse

Kalfjeslaan 32-B
Delft

Kvk nr: 510 790 97